Zelf wenskaarten, trouwkaarten, geboortekaarten of uitnodigingen maken


Bij FotoGoed maakt u eenvoudig uw eigen foto kaartjes online, er is ruime keuze aan formaten en uitvoeringen. Onze wenskaarten worden op professionele wijze gedrukt en afgewerkt. Bij alle uitvoeringen zijn bijpassende enveloppen te bestellen. Evenals bij onze andere fotoproducten staat de kwaliteit voorop en dat ook nog tegen de laagste prijs.

zelf online kaarten maken en bestellen

Bij FotoGoed ontwerpt u eenvoudig en goedkoop uw eigen wenskaarten, de beste keuze voor uw uitnodigingen, menukaarten, communiekaartjes, geboortekaartjes etc.

Let op de details; afwerking tot in de perfectie!


We gebruiken uitsluitend de beste papiersoorten voor uw wenskaarten. Dubbele en drieluik kaarten worden voorzien van een ril zodat deze makkelijk te vouwen zijn. Er is veel keuze in afwerking, een kaartje voor u op maat is ook zeker mogelijk. Bijpassende enveloppen zijn mee te bestellen, bij meerdere sets krijgt u al snel een hoge korting.
 
zelf een communiekaart maken online ansichtkaarten maken glans op de wenskaarten  
Voorzien van een (vouw)ril Bijpassende enveloppen Glans laminaat optioneel  


FotoGoed opties om uw eigen ontworpen wenskaarten nog mooier te maken


Naast de standaard druk op hoogwaardig fotokarton kunt u ook kiezen voor de glans optie, uw wenskaarten worden dan volgens een speciaal procede extra veredeld met een mooie en beschermende glans laminaat. Uw foto's krijgen door deze glans extra kleurdiepte en een hoog contrast. Tevens is er de keuze voor Deluxe Silk, waarbij de buitenzijde glad en licht glanzend is en de binnenzijde geruwd, bekend van bijvoorbeeld de kant en klare wenskaarten zoals Hallmark.

zelf een trouwkaart maken zelf een geboortekaartje maken luxe papier voor online wenskaarten maken
Standaard fotokarton Fotokarton met glans laminaat Fotokarton Deluxe Silk

Hier vindt u meer informatie over onze Wenskaarten


Wilt u weten wat het zelf maken van een wenskaart kost, kijk en vergelijk in de prijslijst of gebruik de prijscalculator. Zo kunt u vooraf duidelijk inzicht in de prijzen van uw wenskaarten verkrijgen. De FotoGoed software is zeer uitgebreid, u kunt hier snel en eenvoudig een goed ontwerp voor uw uitnodigingen of andere kaartjes maken. Op ons YouTube kanaal vindt u veel andere video handleidingen over het bewerken van foto's in onze gratis software. Naast de video handleidingen hebben we uitgebreide handleidingen voor het maken van uw uitnodigingen of wenskaarten op onze klantenservice pagina staan.
Wilt u een uitnodiging, geboortekaartje of communiekaart maken in Adobe Indesign, Photoshop of Lightroom en zelfs in Word, Powerpoint etc. dan kunt u uw ontwerp bij FotoGoed bestellen via onze PDF-uploader.
FotoGoed heeft doorlopend acties, promo's en aanbiedingen. Op onze actiepagina vindt u een actueel overzicht. Heeft u opmerkingen of vragen over het maken van een wenskaart neemt u dan contact op met onze klantenservice. Voor een duidelijk overzicht van alle wenskaarten en uitnodigingen kunt u op onze online wenskaarten pagina kijken.

Een ruime keuze aan formaten en uitvoeringen Foto Wenskaarten


FotoGoed biedt een zeer ruime keuze aan formaten en uitvoeringen van wenskaarten. Zo zijn er naast de enkele wenskaartjes ook dubbele en drieluik wenskaarten beschikbaar. De drieluik kaarten zijn ook zeer geschik als b.v. menukaart. Onze ervaren drukkerij kan u ook (relatief) eenvoudig maatwerk leveren, voor hogere oplagen bieden wij zeer concurrerende prijzen, waarmee we in het algemeen de beste prijs kwaliteit verhouding hebben in Nederland en Belgie. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

zelf een mooie wenskaart maken

 

 

 

 

Enkele Wenskaarten


Wenskaarten Enkel /Ansichtkaarten 14,8x10,6 cm set 8 kaarten
[Glans] [Bijpassende enveloppen]
Wenskaarten Enkel vierkant 17x17 cm set 8 kaarten
[Glans] [Bijpassende enveloppen in wit, rood, groen of blauw]
Wenskaarten Enkel liggend 21x10,5 cm set 8 kaarten
[Glans] [Bijpassende enveloppen]

dubbele wenskaarten  

Dubbele wenskaarten

Wenskaarten Dubbel vierkant 17x17 cm set 8 kaarten
[Deluxe Silk] [Glans] [Bijpassende enveloppen in wit, rood, groen of blauw]
Wenskaarten Dubbel staand 10,5x21cm [open gevouwen 21 x 21 cm] set 8 kaarten
[Deluxe Silk] [Glans] [Bijpassende enveloppen in wit, rood, groen of blauw]
Wenskaarten Dubbel liggend 21x10,5 cm [open gevouwen 42 x 10,5 cm] set 8 kaarten
[Deluxe Silk] [Glans] [Bijpassende enveloppen]

online uitnodigingen maken

 

Drieluik wenskaarten

Wenskaarten Drieluik vierkant 16x16 cm [open gevouwen 48 x 16 cm] set 8 kaarten
[Deluxe Silk] [Glans] [Bijpassende enveloppen in wit, rood, groen of blauw]
Wenskaarten Drieluik staand 10,5x21 cm [open gevouwen 31,5 x 21 cm] set 8 kaarten
[Deluxe Silk] [Glans] [Bijpassende enveloppen]