Het printen van uw foto op plexiglas
Foto op plexiglas, ook wel foto op glas genoemd is een populaire vorm van wanddecoratie, zowel voor particulieren maar zeker ook voor bedrijven. Immers een foto op plexiglas geeft gezien het materiaal een perfecte afdruk op een zeer stevig en duurzaam materiaal. Uw foto op glas kan gedrukt worden op plexiglas met een dikte vanĀ 3mm of 6mm (8mm op aanvraag). Het plexiglas van 3mm is wat subtieler dan een glasplaat van 6 mm en past goed bij de wat kleinere foto. Een glasplaat van 6 geeft wat meer 'body' aan uw foto op plexiglas. De dikte van 3mm is mogelijk tot een grootte van 60x40cm (daarboven gaat de foto op plexiglas teveel buigen bij 3mm). De afdruk wordt gedaan op de achterzijde van uw foto op plexiglas en de voorkant wordt voorzien van een beschermende folie (die u na montage kunt verwijderen), hiermee is een optimale bescherming van uw foto op plexiglas gegarandeerd. Er wordt standaard een witte ondergrond aangebracht, op verzoek en in overleg kunnen we deze weglaten, waarmee de witte delen niet gedrukt worden, dit kan een speciaal effect geven.

Voorbeelden en informatie over een foto op plexiglas

Ook voor een foto op plexiglas bent u bij FotoGoed aan het juiste adres, zeer duurzaam en strak product, beschikbaar met verschillende ophangsystemen, ook voor buiten gebruik.

foto op plexiglas ophangsysteem foto op plexiglas
Voorbeeld van een foto op plexiglas met het ophangsysteem aan de zijkant, dus zonder gaten in het materiaal.   Foto op glas met afstandhouders (RVS look), ook verkrijgbaar met RVS afstandhouders voor buiten gebruik.
     
foto op plexiglas kleine formaten foto op plexiglas voordelig     foto op plexiglas goedkoop
3 mm plexiglas 6 mm plexiglas     foto op plexiglas
     
   voorbeeld foto op plexiglas
Foto op plexiglas   Foto op plexiglas
foto op plexiglas ophangsysteem voor buiten   foto op plexi glas ophangsysteem voor buiten
FotoGoed heeft 2 ophangsystemen voor uw foto op glas. Bij bovenstaand systeem worden 4 gaten in de glasplaat geboord en krijgt u 4 afstandhouders. Een duidelijke handleiding voor het ophangen van uw foto op plexiglas word meegeleverd. Het ophangsysteem met afstandhouders is ook in RVS verkrijgbaar. Met dit systeem kunt u uw foto op plexiglas in een vochtige ruimte zoals uw badkamer of zelfs buiten ophangen.
Klik hier voor een montage instructie
  Uw foto op plexiglas wordt op de achterzijde van de plexiglas plaat gedrukt. Dit geeft het prachtige diepe kleur effect aan een foto op glas. De manier van drukken maakt de achterzijde van uw foto op plexiglas kwetsbaar. Het ophangsysteem met de RVS ( buiten gebruik) en de RVS look ( binnen gebruik) heeft ook onze voorkeur. Er zijn voorbeelden denkbaar dat u uw foto op glas tegen de ondergrond wil monteren. B.v. tegen een (kast) deur. Bovenstaand systeem is geschikt voor montage van uw foto op plexiglas tegen een glad oppervlak.
     
     
<< Terug naar de foto op plexiglas product pagina