Overig drukwerk en maatwerk

Uw fotoboeken en alle andere foto producten worden met de grootste zorg in onze digitale drukkerijen gedrukt en afgewerkt. Dagelijks verlaten honderden hoogwaardige producten onze digitale en offset drukkerijen. We zouden dit drukwerk niet kunnen maken zonder ons team van grafische professionals. Voor iedere drukpers, snijmachine of printer hebben we goed opgeleide medewerkers. U als klant profiteert bij iedere order van onze kennis en het enthousiasme van ons team, maar misschien kunnen we meer doen. FotoGoed heeft door de jaren heen een grote en goede naam opgebouwd als het gaat om maatwerk. We merken ook dat steeds meer klanten ons weten te vinden als het gaat om drukwerk met speciale wensen, zoals een speciaal formaat, een speciale afwerking of het gebruik van andere materialen. Kortom naast het reguliere aanbod staan wij open voor elke uitdaging. Als u iets speciaals zoekt aarzel dan zeker niet om contact op te nemen. Wellicht gebruikt u in het dagelijks leven drukwerk dat u nu via andere kanalen betrekt, ook dat drukwerk zouden wij graag voor u maken. Gezien wij ook in offset kunnen drukken bent u bij FotoGoed ook aan het juiste adres voor (zeer) grote oplagen. Wij verzekeren u drukwerk van een hoge kwaliteit tegen de beste prijs, waarbij u verder kunt rekenen op een eerlijk en deskundig advies. Wilt u daar eens vrijblijvend met ons over in gesprek of wilt u gelijk een prijsvoorstel, neem dan contact op met onze klantenservice.

Maatwerk Fotoboeken

Al onze fotoboeken worden zoveel mogelijk handmatig geproduceerd. Het aanpassen van de formaten of uitvoeringen is dan ook goed mogelijk bij FotoGoed, dit door de manier van produceren maar zeker ook gezien het feit dat we alle daarvoor benodigde deskundigheid in huis hebben. We bekijken graag met u de mogelijkheden om uw fotoboek nog verder te personaliseren. Dit kan bijvoorbeeld door een speciale omslag of een aanpassing in de gebruikte materialen, uitvoering of formaat van uw fotoalbum. Regelmatig maken wij op maat gemaakte fotoboeken voor bedrijven, scholen, verenigingen etc.. Neem gerust contact op met onze klantenservice en vraag naar de mogelijkheden en prijzen. Heeft u een grote opdracht van meerdere identieke exemplaren, dan is het zeker de moeite waard om contact op te nemen, immers de kosten voor het maatwerk zullen daardoor veel lager worden en kunnen in onze ervaring zelfs gratis zijn.

Maatwerk Kalenders

Wilt u een bijzondere kalender ontwerpen of zoek u een relatiegeschenk. De fotokalenders van FotoGoed zijn geheel naar wens aan te passen en in te delen. Zo kunt u een b.v. een kalender voor een werving of sponsoractie maken geheel in de stijl van uw bedrijf, vereniging of club. Zoekt u een ander formaat fotokalender of zijn er andere speciale wensen vraag ons gewoon naar de mogelijkheden. Het kan ook zijn dat u uw eigen calendarium wilt toepassen, dat is geen enkel probleem wij sturen u kosteloos een leeg bestand zodat u alles naar eigen wens kunt ontwerpen, of u gebruikt onze PDF uploader waarmee u elk eigen ontwerp als PDF kunt aanbieden.

Maatwerk Wenskaarten

Zelf een uitnodiging, communie, geboortekaartje of trouwkaart maken is erg populair op het moment. Onze FotoGoed Designer fotosoftware biedt al heel veel mogelijkheden om zelf een uitnodiging kaart te maken, maar de creatieve gebruikers onder u willen wellicht wat zeer speciaals voor die unieke dag. Daarom bieden wij maatwerk aan voor het maken van een uitnodiging, leef u uit wij kunnen bijna alles realiseren of het nu gaat om een speciaal formaat of om een speciale afwerking.

Maatwerk goud of zilver opdruk

Maak uw persoonlijke foto omslagen, visitekaartjes en wenskaarten nog unieker dan ze al zijn. Zo kunt u uw tekst(en) in goud of zilver laten drukken. Interesse, neem contact op voor de mogelijkheden en prijs.

Maatwerk Fotobehang

U leest het goed, bij FotoGoed kunt u uw hoge resolutie foto's laten drukken als fotobehang. Laat uw mooiste foto's of ontwerpen als behang afdrukken voor het decoreren van bijvoorbeeld uw kinderkamer of inkomsthal. Het fotobehang wordt gedrukt of waterbestendig en brandwerend Airtex waarbij uw foto's worden voorzien van een beschermende laag om verkleuring in daglicht tegen te gaan. Nagenoeg elk gewenst formaat is mogelijk en verder is het uniek dat we het fotobehang leveren uit 1 stuk, dus geen gedoe met het passend maken van de banen, uw fotobehang komt naadloos op de muur!

Maatwerk Wanddecoratie en Overige Producten

We hebben een zeer uitgebreide range aan wanddecoratie producten. Uniek in Nederland en België en Duitsland is dat we voor al onze canvasdoeken, foto op hout, foto op forex, foto op aluminium, foto op plexiglas maar ook tuinposters, spandoeken en posters maatwerk leveren. Veel gevraagd is een drieluik, vierluik of "meerluik" van één foto voor een wanddecoratie product, voor slechts € 10 extra maken we dat professioneel en in goed overleg met u in orde, het enige wat u hoeft te doen is ons de foto te sturen en wij doen de rest. Wilt u een afwijkend formaat canvas of b.v. een extra grote afdruk op hout, geen enkel probleem voor FotoGoed. Gezien de zeer ruime keuze die wij kunnen leveren staan ook zeker niet alle beschikbare materialen op onze website, denk aan foto op behang, zelfklevende (magneet)folie, statisch hechtende PVC-film, (vloer)stickers in alle soorten en maten, vlaggen, bedrukte kussens of keramiek tegels en nog veel meer. Kortom ook voor drukwerk wat niet op papier is, is er van alles mogelijk bij FotoGoed, er zijn zelfs aanvragen geweest die hebben geleid tot nieuwe producten. Dit geeft al aan dat we niet gauw een uitdaging uit de weg gaan en open staan voor nieuwe dingen, dit geeft ons zelfs extra plezier. Meer weten of vragen? Neem dan contact op met de klantenservice.

maatwerk drukwek Acties en Kortingen!

Scannen of digitaliseren van alle beelden

Digital-Scan

We ontvangen veel vragen aangaande het scannen van foto's of andere beelddragers. Hiervoor hebben we de beste, professionele partner gevonden, te weten Digital-Scan. Digital-Scan is de toonaangevende autoriteit op het gebied van scannen, digitaliseren en archiveren van bijna alle denkbare beelddragers, zoals foto’s, negatieven, dia’s, documenten, complete fotoalbums, schilderijen, videobanden en smalfilm 8/16 mm. etc. Ook voor zeer specialistische scan opdrachten, zoals oude manuscripten, boeken, atlassen en andere kwetsbare geschriften en afbeeldingen zijn we tot uw dienst. FotoGoed en Digital-Scan hebben een nauw samenwerkingsverband en bieden u deze (extra) service dan ook graag aan. Neem voor meer informatie en de mogelijkheden contact op met onze klantenservice of Digital-Scan. Kijk zeker eens op de website om te zien wat wij voor uw oude (foto)boeken kunnen betekenen. Door deze perfecte samenwerking kunt u de gewenste zaken professioneel laten scannen bij Digital-scan en daarna bij FotoGoed er een fotoalbum, wanddecoratie of welk product dan ook van laten maken. Vraagt u bij Digital-Scan zeker naar de speciale kortingen die u kunt krijgen wanneer FotoGoed uw scan, digitale versie gaat drukken als een fotoproduct naar keuze. U kunt ook de gehele (maatwerk) opdracht aldaar heenleggen, FotoGoed verzorgt dan uw drukwerk en Digital-Scan het digitaliseren.