Het printen van uw foto op een tuinposter.
Tuinposters en spandoeken (banners) is een zeer populaire manier om ook buiten uw omgeving te verfraaien met uw mooiste foto's. Uw tuinposter wordt gedrukt op weerbestendig PVC (ook wel zeildoek genoemd) en is vocht en UV bestendig kortom een prachtige manier om uw tuin of buitenplaats op te vrolijken. De tuinposters maar dan worden ze meestal spandoeken of banners genoemd zijn ook uitermate geschikt voor bedrijven, verenigingen etc. voor reclame uitingen of bedrijfspresentaties. Er zijn zeer veel afwerkingsvormen beschikbaar, gewoon als los doek, gespannen op een houten of aluminium frame, met 4 ringen (op elke hoek), maar ook met meerdere ringen (maximale afstand 30cm) verdeeld over u hele doek (hiermee kunnen dan grotere tuinposters of spandoeken mooier en strakker opgehangen worden. Kortom mogelijkheden genoeg, prachtige kwaliteit en voor de laagste prijzen in Nederland en Belgie.

Voorbeelden en informatie over tuinposters.

Zie hieronder een overzicht van de vele mogelijkheden die er zijn voor het gebruik van uw foto op PVC doek (zeildoek). Een schitterend foto product, weerbestendig, sterk en door de vele mogelijke toepassingen is er altijd wel een mooi plaatsje voor te vinden in of om uw huis. Los daarvan is het ook een veel verkocht product voor commerciele toepassingen.

tuinposter maken tuinposters maken
Tuinposter zonder ophangsysteem   Tuinposter met aluminium frame, ideaal voor commerciele toepassingen als spandoek (reclamebord)
     
tuinposter ophangen   tuinposter maken
Tuinposter gespannen op een houten frame   Tunnelzoom (onder en boven) voor uw tuinposter of spandoek
     
tuinposter met ringen   tuiposter printen
Tuinposter met 4 ringen op de hoeken   Tuinposter met ringen om de maximaal 30cm
     
     
     
     
<< Terug naar de foto op tuinposter product pagina