Foto op Canvas online bestellen bij Fotogoed

Hiernaast vindt u wat voorbeelden van een Fotocanvas, ook wel genoemd fotodoek, foto op linnen of herinnering op linnen.

Fotogoed heeft de meest voorkomende formaten in haar standaard assortiment, maar nagenoeg alle denkbare formaten zijn bij ons online te bestellen. Indien u een afwijkend formaat wilt of wellicht een raam met een dikte van 4cm (wat een extra haast driedimensionaal effect geeft), neem dan contact op met de klantenservice voor de mogelijkheden en de prijzen. Een nieuwe trend bij foto op canvas doeken is een panorama doek, u kunt dan denken aan een doek van bijvoobeeld 120x60cm, ook dit is natuurlijk als maatwerk te bestellen. Kortom voor ieder wat wils en bijna alles is mogelijk, neem gerust vrijblijvend contact op. Voor de prijs hoeft u het ook al niet te laten, we behoren tot de goedkoopste aanbieders. Zie ook zeker onze Prijslijst of reken uw prijs snel uit voor een goed vergelijk met de Prijs Calculator. Tenslotte voor acties, kortingen en promoties vergeet zeker niet onze Actie Pagina te bezoeken.

Voorbeelden en informatie over een Foto op Canvas

Hieronder vind u de voorbeelden van FotoGoed Foto op Canvas doeken. De fotodoeken zijn in alle standaard formaten beschikbaar, kijk voor formaten en prijzen op onze Wanddecoratie pagina. Maatwerk is in overleg zeker beschikbaar.

foto op linnen vergelijken foto op canvas fotodoeken beste prijs-kwaliteit foto op canvas
Voorbeeld natuur foto op canvas schilderij   Voorbeeld baby foto op canvas doek
     
natuurlijk eerlijk en zuiver fotocanvas   het speciale ophangsysteem voor een foto op canvas
FotoGoed gebruikt uitsluitend de beste materialen voor uw foto op canvas   Het speciale ophangsysteem voor uw foto op canvas is mee te bestellen.
     
een mooie bloklijst voor uw beste foto op canvas   uw canvasschilderij ophangen aan de muur
De standaard framedikte is 2 cm   Op verzoek ook leverbaar met een 4cm dik houten frame.
     
canvas met baklijst   canvasfoto in een baklijst
De lijsten zijn zowel als bloklijst en als baklijst tegebruiken. Hierboven een voorbeeld van een foto op canvas in bloklijst. Gebruikt u de lijst als bloklijst dan komt uw canvas achter een brede rand in de lijst te liggen. De fotocanvas ligt iets dieper dan de rand van de lijst.   Hierboven een voorbeeld van een foto op canvas in baklijst. Gebruikt u de lijst als bloklijst dan komt uw fotocanvas binnen in de lijst te liggen. De canvas met foto ligt vlak met de rand van de lijst.
     
canvas met lijst   canvas met baklijst
Detail van een fotocanvas met bloklijst, de lijst heeft een dikke rand en het fotodoek is strak ingelijst.   Detail van een fotocanvas met baklijst, de canvas "zweeft'' in de lijst. Dit geeft een mooi ruimtelijk effect aan het fotoschilderij.
     
fotocanvas met houten lijst   canvas foto met baklijst
De FotoGoed bak/bloklijsten hebben een houtnerf structuur en zijn verkrijgbaar in wit, houtkleur en zwart   De lijst is 40mm dik dit geeft een luxe uitstraling.
     
canvas foto met lijst   canvas foto met houten baklijst
Een lijst (baklijst) maakt van uw foto op canvas een waar kunstwerk. De lijsten zijn in houtkleur, wit en in het zwart verkrijgbaar.   Bij uw baklijst / bloklijst wordt gratis een ophangsysteem en montage middelen meegeleverd
     

Meer informatie over de FotoGoed bloklijst / baklijst mogelijkheden vindt u in deze PDF. We sturen overigens deze montage instructie mee bij uw bestelling.

 

Hier vind u meer informatie over onze Foto op Canvas doeken


Wij proberen u als klant zo goed mogelijk te informeren over het maken van een foto op canvas In deze alinea hebben we de relevante informatie over onze canvas fotodoeken verzameld. Alle prijzen van onze foto op canvas vind u in de prijslijst of in de Prijscalculator zo kunt u vooraf een duidelijk inzicht in de prijs van uw fotoschilderij krijgen en vergelijken. De gratis FotoGoed fotosoftware is zeer uitgebreid, u kunt hier snel en eenvoudig een mooi canvasdoek mee maken. Op ons YouTube kanaal vind u veel andere video handleidingen over het bewerken van digitale foto's in onze fotosoftware Naast de video instructie filmpjes hebben we uitgebreide handleidingen voor het maken van een fotoproduct op onze klantenservice pagina staan.
Wilt u uw canvasdoek in uw eigen software maken dan kan dat met onze PDF Uploader. Zo kunt u uw fotodoek via Adobe Photoshop, Illustrator of zelfs Microsoft Word online bestellen.
FotoGoed heeft doorlopend acties en aanbiedingen.Op onze Actie Pagina vind u een actueel overzicht van alle acties en kortingen. Heeft u opmerkingen of vragen over het maken van een foto op canvas, neem dan contact op met onze klantenservice. Voor een duidelijk overzicht van al onze fotocanvassen kunt u op onze Wand Decoratie pagina kijken.<< Terug naar de foto op canvas product pagina