Reviews over kwaliteit en service van onze FotoGoed klanten bij Kiyoh

Totaal score: 8.9



 
Reviewer: Fussen J-C uit Puurs

Datum: 28-01-2020
Score: 6

Beschrijf uw ervaring in een regel:
niet zo perfect als anders

Beschrijf uw ervaring:
ik heb al meerdere XXL albums besteld, maar deze keer vond ik de kwaliteit minder. De rode kleuren zijn niet mooi en soms te hevig. Dit was niet zo bij mijn eerdere albums.

Reviewer: Matthias Thoen uit Deinze, België

Datum: 27-01-2020
Score: 10

Beschrijf uw ervaring in een regel:
mooi resultaat voor een scherpe prijs

Beschrijf uw ervaring:
Derde keer dat ik een fotoboek bestel bij Fotogoed. Het resultaat is zoals steeds mooi!

Reviewer: WIM THOMAS uit ALKEN

Datum: 27-01-2020
Score: 10

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Zéér goede en vlotte service

Beschrijf uw ervaring:
Als jarenlange trouwe klant kan ik enkel vaststellen dat de service prima blijft!

Reviewer: c.c uit assendelft

Datum: 27-01-2020
Score: 7

Beschrijf uw ervaring in een regel:
kleur mooi, papier minder

Beschrijf uw ervaring:
Ik heb losse fotobladen gemaakt en besteld. De kleuren zijn mooi. Maar de bladen zijn vrij dun. Ik ben steviger papier gewend. Normaal gebruikte ik Albelli maar die levert geen losse bladen meer. Het bewerkingsprogramma is vrij ingewikkeld. Wel veel mogelijkheden maar eerdat je daar achter bent, dat duurt wel een tijdje.

Reviewer: Jef Mertens uit oud-turnhout

Datum: 27-01-2020
Score: 8

Beschrijf uw ervaring in een regel:
goede en correcte service en medewerkers met een hart voor hun klanten

Beschrijf uw ervaring:
Ik ben heel tevreden van fotogoed, niet alleen de kwaliteit van de albums op zich, maar ook de bijhorende service is voor mij toch wel opvallend. Ondanks de moeilijkheden die ik in het verleden ervaren heb met de albums van fotogoed, hebben hun medewerkers me altijd fair en correct verder geholpen. Ook als zij na een reorganisatie enkele groeipijnen toonden, hebben ze me bij de hand genomen en op klantvriendelijke manier verder geholpen. Ook is het af en toe gekomen tot een herdruk van een album zonder bijkomende kosten; uiteraard alleen maar als de fout onomstootbaar bij hun lag. In dat geval hebben ze hun verantwoordelijk opgenomen en zonder dralen een nieuw album verzonden.

Reviewer: Francois uit Lommel

Datum: 27-01-2020
Score: 8

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Mooi en goed niet duur eenvoudig iedereen content.

Beschrijf uw ervaring:
Gemakkelijk downloaden Gemakkelijk in gebruik Had graag wat meer tools gehad maar hebt het met fotoshop opgelost. Goed overzicht . Fouten worden weergeven. Snelle overdracht. Resultaat na 7 dagen in de postbus. Ben content en een fotoboek rijker.

Reviewer: Cor de Gooijer uit Lemelerveld

Datum: 27-01-2020
Score: 8

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Handige software en goede kwaliteit boeken.

Beschrijf uw ervaring:
Ik heb al diverse boeken met Fotogoed gemaakt en dat bevalt mij prima. De kwaliteit is goed en omdat ik altijd het maximaal aantal bladzijden afneem is het ook nog eens een stuk voordeliger.

Reviewer: Walter uit Gullegem

Datum: 26-01-2020
Score: 8

Beschrijf uw ervaring in een regel:
tevreden over de snelle levering van een kwaliteitsvolle album

Beschrijf uw ervaring:
levering sneller dan verwacht programma maakt het mogelijk om creatief te zijn bij het ontwerp album geeft correcte en kwaliteitsvolle weergave van het ontwerp weer

Reviewer: Guy uit Aalst

Datum: 26-01-2020
Score: 10

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Perfect zoals het hoort

Beschrijf uw ervaring:
Prima afdruk Lange wachttijd voor fotoboek kwaliteit

Reviewer: Cindy uit Capelle Ad Ijssel

Datum: 26-01-2020
Score: 10

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Super goed

Beschrijf uw ervaring:
Eerste keer dat ik bij Fotogoed heb besteld en het beval me prima. Ik heb de fotoalbums binnen 1 week ontvangen. De foto's zijn van goede kwaliteit. Ik ben er heel blij mee en ga gelijk weer beginnen met de volgende fotoalbum.

Reviewer: Dielof uit Den Helder

Datum: 26-01-2020
Score: 8

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Prima

Beschrijf uw ervaring:
Prima eind resultaat. Zeer tevreden.

Reviewer: ben uit langweer

Datum: 25-01-2020
Score: 10

Beschrijf uw ervaring in een regel:
fantastische service een 10 met griffel

Beschrijf uw ervaring:
foto's in fotoalbum gezet. volgende dag software in linux bijgewerkt. voor de eerste keer sinds 1992 linux gecrasht onjuiste partitie als home-partitie aangewezen bij nieuwe installatie. alles kwijt. fotogoed heeft haar best gedaan zodat ik alle foto's meer dan 300 terug heb. perfect

Reviewer: freddy uit adriaenssens

Datum: 23-01-2020
Score: 10

Beschrijf uw ervaring in een regel:
supergoed

Beschrijf uw ervaring:
Fotogoed is voor mij supergoed, gemakkelijk, progressief en zeker niet duur!

Reviewer: Annick uit Bilzen

Datum: 22-01-2020
Score: 10

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Zeer tevreden

Beschrijf uw ervaring:
't Is een beetje gek, ik had 2 bestellingen geplaatst, afzonderlijk, omdat dat financieel interessanter was en toch worden ze samen verzonden. Helemaal geen probleem voor mij, maar gek dat het niet gestimuleerd wordt om meer bestellingen tegelijk te bestellen, zodat de portkosten bespaard kunnen worden (door de klant). Wat de kwaliteit betreft, heb ik de indruk dat eraan gewerkt is, volgens mij zien de foto's er nog beter uit dan bij vorige edities (en ik ben al een aantal jaren klant bij Fotogoed). Ik was zeer tevreden van mijn beide fotoboeken. Dank je wel Fotogoed.

Reviewer: Peter uit Den Hoorn

Datum: 21-01-2020
Score: 9

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Altijd goede albums en hulp waar nodig wordt geboden.

Beschrijf uw ervaring:
Aan het einde van vorig jaar kwam ik erachter dat het album waar ik in bezig was te klein was. Met de hulp van fotogoed, kon ik volgens instructie 2 albums insturen, die door de specialisten als maatwerk werden samengevoegd. En dat voor slechts € 7,50 extra. Dat is pas een goede service.

Reviewer: Judith uit Hoogeveen

Datum: 21-01-2020
Score: 8

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Opnieuw een mooi album!!!

Beschrijf uw ervaring:
Mijn album ziet er fantastisch uit en voldoet volledig aan mijn verwachtingen!!! De inhoud is prachtig; kleuren zijn goed en komen mooi tot hun recht op mijn papierkeuze; 'mat de luxe'. Wel zou het fijn zijn, wanneer de software wat beter zou werken op mijn Mac Pro, maar ik ga ervan uit dat dit te zijner tijd wel in orde komt. Ik ontving goed advies bij de afhandeling van het uploaden van mijn bestanden, wat om bovenstaande reden enige problemen gaf.

Reviewer: Leny uit Alblasserdam

Datum: 20-01-2020
Score: 10

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Zeer tevreden

Beschrijf uw ervaring:
Het boek heb ik ontvangen en ik ben zeer tevreden.

Reviewer: thh wildeman uit DELFZIJL

Datum: 20-01-2020
Score: 9

Beschrijf uw ervaring in een regel:
zeer goede ervaringen

Beschrijf uw ervaring:
Product heeft veel mogelijkheden en is flexibel. Precies wat ik zocht.

Reviewer: Vera uit OPGLABBEEK

Datum: 20-01-2020
Score: 9

Beschrijf uw ervaring in een regel:
zeer goede service.

Beschrijf uw ervaring:
Mooie afwerking van het boek. Supercontent

Reviewer: Joost uit Amsterdam

Datum: 23-01-2020
Score: 8

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Handige Lightroom fotoboeken

Beschrijf uw ervaring:
Erg handig dat Fotogoed de boekbestanden van Lightroom goed kan verwerken. Zo wordt de workflow handiger ten opzichte van losse programma's gebruiken. De printkwaliteit is goed. Het boek is niet echt platliggend, maar wel bijna. Ten opzichte van echt vlakliggende fotoboeken lopen de foto's over twee pagina's echter niet helemaal perfect door. De printkwaliteit van de omslag is heel erg mooi. Wel hadden we de indruk dat die wat was vergroot (ingezoomd) ten opzichte van het geuploade bestand.

Reviewer: Sarah-Ann uit Leuven

Datum: 20-01-2020
Score: 9

Beschrijf uw ervaring in een regel:
fantastisch resultaat, bijzonder snelle levering

Beschrijf uw ervaring:
Ik bestel altijd fotoboeken bij Fotogoed. Nu heb ik voor het eerst een grote foto op aluminium besteld (80*120) om mijn kantoor op te fleuren en het resultaat is verbluffend.

Reviewer: JWD uit Amersfoort

Datum: 20-01-2020
Score: 8

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Prima kalender, goede prijs/kwaliteit. Levering vertraagd

Beschrijf uw ervaring:
Prima kalender, goede prijs/kwaliteit. Besteld net vóór de kerstvakantie. Dan duurt het leveren van de kalender wel ruim drie weken.

Reviewer: Dies uit Woerden

Datum: 19-01-2020
Score: 10

Beschrijf uw ervaring in een regel:
goed

Beschrijf uw ervaring:
Goede kwaliteit en hulp waar nodig

Reviewer: Marius van Gelde uit Den Bosch

Datum: 19-01-2020
Score: 9

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Een prachtig fotoboek is het geworden, een geweldig aandenken!

Beschrijf uw ervaring:
Even in de software thuisraken dan werkt het geweldig, praktisch en zeer gebruiksvriendelijk.

Reviewer: Brigitte uit Aalsmeer

Datum: 19-01-2020
Score: 8

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Prima

Beschrijf uw ervaring:
Goede website, veel producten en aanbiedingen. Kwaliteit van de boeken is goed, veel opties in maten, soort afwerking. De bewerkingssoftware is gebruiksvriendelijk en heeft veel mogelijkheden. Snelle levering en uitstekende klantenservice.