Reviews over kwaliteit en service van onze FotoGoed klanten bij Kiyoh

Totaal score: 8.9



 
Reviewer: Chris Janssens uit Kalmthout België

Datum: 15-01-2022
Score: 8

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Al jaren werk ik met jullie en nog steeds erg tevreden.

Beschrijf uw ervaring:
Heel veel mogelijkheden om alles zelf in de hand te houden. Eén minpuntje, bij het toevoegen van de tekst zou de gebruikte letterkeuze bovenaan moeten komen de eerste keer. Nu moet je steeds opnieuw naar beneden scrollen om hetzelfde lettertype te vinden. Eventueel nog een minpuntje, ik maak de foto's bewust lichter voordat ik ze op de pagina zet maar toch blijven de foto's bij jullie steeds aan de donkere kant. Juist deze week aan iemand aangeraden om jullie boeken te gebruiken.

Reviewer: Margriet uit Zwijndrecht

Datum: 13-01-2022
Score: 9

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Snelle levering, goede kwaliteit.

Beschrijf uw ervaring:
Weer zeer tevreden met mijn jaarboek. Dit keer de gewone kwaliteit papier genomen, is ook van goede stevige kwaliteit. Prima in orde!

Reviewer: Frank uit Kruibeke

Datum: 13-01-2022
Score: 10

Beschrijf uw ervaring in een regel:
weeral super!

Beschrijf uw ervaring:
Elk jaar maak in mijn jaarboek, tussen de 140 en 160 bladzijden. Telkens schitterend afgezwerkt door FotoGoed, nu ook weer puik werk!

Reviewer: Nicole Hamelrijck uit Halle

Datum: 13-01-2022
Score: 9

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Zeer goede hulp van de helpdesk met een prachtig album als resultaat

Beschrijf uw ervaring:
Ik maak een jaarlijks foto-album. Toen ik dit wou opladen gaf de PC een foutmelding aan en weigerde het product op te laden. Ik kon de fout niet zelf corrigeren want ze zat in het gebruikte programma. Na contact met de helpdesk (tijdens de kerstperiode) mocht ik mijn album via wetransfer doorsturen. Nog dezelfde dag kreeg ik mijn album terug, gecorrigeerd, zodat ik het kom opladen. Het zopas toegestuurde foto-album is top van kwaliteit en vormgeving. Voor mijn volgende albums doe ik opnieuw beroep op FotoGoed.

Reviewer: Martin Broek uit Amsterdam

Datum: 13-01-2022
Score: 8

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Duidelijk en vlot.

Beschrijf uw ervaring:
Heldere software. Snelle afhandeling.

Reviewer: Monique Rooijakkers uit DONGEN

Datum: 06-01-2022
Score: 5

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Matig tot voldoende.

Beschrijf uw ervaring:
Technisch een mooi boek en een heel fijn programma om het mee te creëren. Mooie prijs voor een groot A4 fotoboek. Een heel groot nadeel wat ik nu al twee keer ervaar is dat de kleuren van de foto's niet overeen komen. Kleuren zijn donkerder en minder helder dan in het origineel. Dat is erg jammer. Hierdoor ga ik mijn volgende boek toch elders proberen.

Reviewer: Frans uit Spaubeek

Datum: 02-01-2022
Score: 10

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Al jaren onder de indruk van jullie kwaliteit

Beschrijf uw ervaring:
Goede prijs-kwaliteit verhouding en perfecte software. Leuke acties altijd

Reviewer: florrie uit Amsterdam

Datum: 31-12-2021
Score: 9

Beschrijf uw ervaring in een regel:
mooi product en snelle service

Beschrijf uw ervaring:
Ondanks het feit dat er nog een enkel dingetje verbeterd kan worden in het opmaakinstrumentarium, is Fotogoed een prima bedrijf. Het opmaken gaat goed, het programma en de bestelprocedure zijn makkelijk en de service is goed en snel.

Reviewer: Gust Bluekens uit Zoersel

Datum: 30-12-2021
Score: 7

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Zelfs in deze drukke periode Kerst en Nieuwjaar, toch tijdig geleverd, Bedankt

Beschrijf uw ervaring:
Erg tevreden over de foto's , dat ze iets te donker uitvallen ligt aan.... Succes verder en tot een volgende keer Gust

Reviewer: Joh uit Brussel

Datum: 30-12-2021
Score: 9

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Vlot en handig.

Beschrijf uw ervaring:
De online ontwerpmodule is handig omdat je niets hoeft te downloaden, maar de interface lijkt wel een beetje gedateerd. Toch is het ons gelukt. Afdrukkwaliteit is OK en in evenwicht met de kostprijs. Levering was heel vlot.

Reviewer: Hannie uit Eindhoven

Datum: 30-12-2021
Score: 9

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Mooi fotoboek en kalender

Beschrijf uw ervaring:
De bestelde kalender en het fotoboek zijn van prima kwaliteit papier en mooie druk. Alleen jammer dat niet duidelijk was op de website dat de drukpersen stillagen, toen ik het fotoboek bestelde. Uiteindelijk werd het fotoboek na 13 werkdagen verzonden. Gelukkig was de kalender wel gewoon na 5 werkdagen klaar. Complimenten ook voor de snelle reacties via mail op mijn vragen over het fotoboek.

Reviewer: Colin uit Leiden

Datum: 30-12-2021
Score: 8

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Zeer goed kwaliteit afdrukken

Beschrijf uw ervaring:
Kerstkaarten ontworpen en besteld. Ontwerp proces was prima. Duurde iets langer dan verwacht om ze te ontvangen maar de kwaliteit was zeer goed.

Reviewer: Denise uit De kwakel

Datum: 30-12-2021
Score: 8

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Ziet er weer uitstekend uit.

Beschrijf uw ervaring:
Het boek ziet er weer prachtig uit. Het programma om het album te maken mag wat uitgebreider. Je kan wat pictogrammen gebruiken om je album aan te kleden, maar die zijn mwah. De binding van het boek is mooi gedaan. Ik kies altijd de vierkante versie met ca. 100 pagina 's. Dan kan ik er nog wat souvenirs inplakken en blijft de kaft prima. Ben weer blij met ons boek.

Reviewer: Ulrike uit Vichte

Datum: 30-12-2021
Score: 10

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Elk jaar opnieuw happy met het album

Beschrijf uw ervaring:
Tot nu toe zijn we elk jaar opnieuw zeer tevreden met de kwaliteit van het album. Misschien is het tijd om een paar foto filters aan te brengen aan het programma en het een beetje te moderniseren met hippe applicaties. Verder alles zeer goed! Ook super snelle levering!

Reviewer: Jo uit Den Haag

Datum: 30-12-2021
Score: 10

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Prima kwaliteit, snelle levering!

Beschrijf uw ervaring:
Fotoboek gemaakt bij FotoGoed ziet er weer prima uit! Snel klaar ook.

Reviewer: Tony uit Cuijk

Datum: 28-12-2021
Score: 10

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Veel mogelijkheden, goede kwaliteit!

Beschrijf uw ervaring:
Erg tevreden over Fotogoed! De ontwerp software oogt gedateerd, maar is wel heel eenvoudig in gebruik en biedt behoorlijk wat opties waarmee je je fotoalbum kunt verfraaien. En het eindresultaat is ook erg mooi! Aanrader dus!!

Reviewer: Vera uit Oudsbergen

Datum: 27-12-2021
Score: 10

Beschrijf uw ervaring in een regel:
weeral supertevreden

Beschrijf uw ervaring:
Snelle service en prima afwerking

Reviewer: Andre uit Winkel

Datum: 27-12-2021
Score: 8

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Goed , snel en betaalbaar

Beschrijf uw ervaring:
Laatst alweer m'n zoveelste hardcover foto-album van FotoGoed ontvangen en weer zag alles er goed en netjes uit , ook vlug in de brievenbus bezorgd en met ook nog een leuke extra maandkorting op de verder ook schappelijke prijzen. Ook goed en snel via mail geholpen toe ik nog wat vragen had. Op naar het volgende album (als tenminste het Onnozele Mensen Team (OMT) en de al maanden geleden gevallen "regering" niet weer alles in lockdown gooit..!!

Reviewer: R uit Waalwijk

Datum: 27-12-2021
Score: 10

Beschrijf uw ervaring in een regel:
prima

Beschrijf uw ervaring:
Goede kwaliteit en snelle levering. Bij vragen / problemen goede begeleiding online.

Reviewer: A.Tros uit Hoofddorp

Datum: 27-12-2021
Score: 10

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Top

Beschrijf uw ervaring:
Al jaren een snelle levering van top kwaliteit fotoboeken. Goede helpdesk die meedenkt.

Reviewer: J uit Maarn

Datum: 26-12-2021
Score: 10

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Makkelijk in gebruik

Beschrijf uw ervaring:
Top programma! Ik heb al 12 maxi albums met ringband. Zit goeie kaft bij!

Reviewer: Magda Bressinck uit Oud-Heverlee

Datum: 26-12-2021
Score: 9

Beschrijf uw ervaring in een regel:
heel tevreden

Beschrijf uw ervaring:
enorme hulp na problemen met mijn fotoboek (alles weg). Snelle hulp en ondersteuning. Veel dank hiervoor.

Reviewer: Marc uit Waregem

Datum: 26-12-2021
Score: 10

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Uitstekend werk !

Beschrijf uw ervaring:
Xxxxx

Reviewer: Jan Jacobs uit Zonhoven

Datum: 26-12-2021
Score: 10

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Zoals de traditie

Beschrijf uw ervaring:
Maar de aangeboden kortingen zijn nooit in de software ingebouwd dit zou zeker iedere klant waarderen!

Reviewer: Marielle De Rycke uit Sint-Niklaas

Datum: 26-12-2021
Score: 9

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Super

Beschrijf uw ervaring:
Steeds uitstekende kwaliteit en gemakkelijk te bereiken, vriendelijke klantendienst.