Reviews over kwaliteit en service van onze FotoGoed klanten bij Kiyoh

Totaal score: 8.9



 
Reviewer: Lieven uit Creemers

Datum: 15-01-2021
Score: 9

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Zeer goede service en product

Beschrijf uw ervaring:
Ik ben bijzonder aangenaam verrast door de professionele benadering van FotoGoed. De aanwijzingen hoe .pdf bestanden moeten aangeleverd dienen te worden (color space, resolutie, profielen, bleed, rugdikte, enz) geven mij een zeer goede indruk. Als je niet thuis bent in de grafische wereld kan je zoals bij andere bedrijven je fotoboek bvb. online maken. Ik maakte mijn eerste boek in InDesign omdat ik al meer dan dertig jaar in het vak zit, dus eenieder vindt wel zijn weg. Ik had wat moeite om mijn bestanden te uploaden; de aanwijzingen die wijzen naar de pagina "Gemaakte producten" zijn verkeerd. Dit zou best verbeterd worden. De kleuren van het standaardpapier had ik een ietsje meer levendiger verwacht, ik plaats nu een bestelling met het (luxueuzere) glanspapier dat uw beste score heeft. Desalniettemin ben ik bijzonder tevreden over het geleverde product (ik weet dat ik veeleisend ben, maar graphic designers kunnen niet anders zijn). Dit product is kwaliteit, een échte aanrader, vooral als je professioneel in het vak zit.

Reviewer: Stan uit Tilburg

Datum: 15-01-2021
Score: 10

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Eenvoudig snel een mooi resultaat

Beschrijf uw ervaring:
Het werken met de Fotogoed app is eenvoudig en levert snel een mooi resultaat. Maar vergis je niet want de mogelijkheden zowel qua product als instellingen en sjablonen zijn enorm uitgebreid!

Reviewer: Marc uit Kalmthout Nieuwmoer

Datum: 15-01-2021
Score: 7

Beschrijf uw ervaring in een regel:
goed

Beschrijf uw ervaring:
Van een van de drie fotoalbums van "weekendje met vrienden" was op de hoek beschadiging geleverd. Maar hier kunnen we mee leven. Ik had vorige keer ook 3 boeken besteld waarvan 1 stuks veel meer beschadigd geleverd was, hiervoor had ik een andere geleverd gekregen. Omdat dit toen was voorgevallen ben ik zeer voorzichtig en oplettend bij het uitpakken. Als de leverancier dit maar laat vallen kan de hoek al beschadigd worden. Mijn advies om meer aandacht te schenken aan de verzendpakking, misschien iets met piepschuim? Met vriendelijke groeten Marc

Reviewer: Jos uit Maaseik

Datum: 15-01-2021
Score: 10

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Gewoon erg goed

Beschrijf uw ervaring:
Erg mooie afwerking, zeer redelijke prijs en dus in feite gewoon heel goed en alles prima wat je verwacht

Reviewer: Clarie uit Westland

Datum: 14-01-2021
Score: 8

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Wat een leuk concept om je foto’s s te ordenen.

Beschrijf uw ervaring:
Een programma met vele mogelijkheden. Het programma reageert op een gegeven moment trager als er veel foto’s gebruikt worden. Verder totaal geen klagen over de kwaliteit, de levering en de service.

Reviewer: Jan uit Melderslo

Datum: 14-01-2021
Score: 9

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Alweer een mooie album geleverd

Beschrijf uw ervaring:
De laatste jaren meerdere XL albums besteld en tot dusverre zijn ze tot volle tevredenheid.

Reviewer: Jannette Vermeer uit Barneveld

Datum: 14-01-2021
Score: 9

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Uit vorige bestellingen, zeer goed

Beschrijf uw ervaring:
Ik kan nog niets invullen want heb mijn bestelling nog steeds niet binnen, vorige week donderdag verzonden

Reviewer: Take uit Almelo

Datum: 14-01-2021
Score: 10

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Super tevreden zoals gewoonlijk...

Beschrijf uw ervaring:
Bestel mijn fotoboeken al meer als 10 jaar bij Fotogoed. qua mogelijkheden, kwaliteit en prijs gewoon de beste keuze..

Reviewer: Rob uit Lanklaar

Datum: 14-01-2021
Score: 9

Beschrijf uw ervaring in een regel:
De beste kwaliteit

Beschrijf uw ervaring:
Al jaren maak ik gebruik van jullie systeem, het werkt zo goed en gemakkelijk en de kwaliteit is geweldig

Reviewer: Frederiek uit Deerlijk

Datum: 14-01-2021
Score: 10

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Perfect

Beschrijf uw ervaring:
Zoals elke keer heel tevreden over snelheid en kwaliteit van de fotoboeken!

Reviewer: colette uit Wijgmaal-Brabant

Datum: 14-01-2021
Score: 8

Beschrijf uw ervaring in een regel:
zoals ik het ken van vorige bestellingen: prima produkt ontvangen

Beschrijf uw ervaring:
Men vraagt me al eens waarom fotogoed in Nederland, hier zijn toch ook firma's die het doen. Ja, klopt heb ook al eens andere geprobeerd maar ik verkies toch fotogoed. Ben de site en de werkwijze gewoon en tevreden over de resultaten!

Reviewer: Lou Snellebrand uit Maastricht

Datum: 14-01-2021
Score: 8

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Goed gedaan jochie!

Beschrijf uw ervaring:
Zoals altijd, prima service.

Reviewer: Anja Teunissen uit Veldhoven

Datum: 14-01-2021
Score: 8

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Een mooie kalender

Beschrijf uw ervaring:
Ik heb laatst een verjaardags kalender gemaakt en ben er zeer tevreden mee. Ziet er mooi en verzorgt uit. Binnen vier dagen had ik deze al thuis.

Reviewer: Stella uit NEEROETEREN

Datum: 14-01-2021
Score: 10

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Super klantenservice!

Beschrijf uw ervaring:
Ik bestel al jaren mijn fotoboeken bij fotogoed omdat ik heel tevreden ben over de kwaliteit en ik zo ook uniformiteit in mijn albums houd. Bij deze bestelling had ik problemen met het doorsturen van mijn bestelling. Ik nam contact op met de klantenservice en die hebben mij heel goed geholpen. Ze hebben voor mij de bestelling in orde gebracht zodat ik enkele dagen later weer van mijn nieuwe fotoboek kon genieten! Nogmaals dank!

Reviewer: Ingrid uit Wijen

Datum: 14-01-2021
Score: 10

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Prachtige boeken voor een , mede door de acties, schappelijke prijs.

Beschrijf uw ervaring:
De boeken zijn mooi en makkelijk te maken met veel opties. De foto's prachtig en komen goed tot hun recht door de glans afwerking en de dikke bladen.

Reviewer: Peter Fatels uit Maartensdijk

Datum: 14-01-2021
Score: 8

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Handige tool

Beschrijf uw ervaring:
Maak nu 10 jaar de kalender, maak nog steeds mensen er blij mee :)

Reviewer: René uit Enschede

Datum: 14-01-2021
Score: 10

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Zeer klantgericht en meedenkende medewerkers.

Beschrijf uw ervaring:
Ik heb een hardcover fotoboek besteld. Deze kwam binnen de aangegeven termijn. Tijdens het samenstellen van het boek had ik enkele vragen die zeer snel (zelfs op zondag) werden opgelost. Kwalitatief is het een goed boek, kwaliteit van de foto's was goed, een enkele foto wat aan de donkere kant. Was wel een probleem met 1 pagina, de onderzijde was los. Dit is door Fotogoed zeer netjes opgelost, ik kon kosteloos een nieuw boek bestellen. Top!

Reviewer: Ed uit Van Deelen

Datum: 14-01-2021
Score: 8

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Prachtig boek

Beschrijf uw ervaring:
Alles prima verzorgd. Wel wat onduidelijkheid over datum levering, heeft mogelijk met de feestdagen te maken.

Reviewer: Ingrid uit Bergeijk

Datum: 05-01-2021
Score: 10

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Fijn programma en top service helpdesk

Beschrijf uw ervaring:
Al diverse fotoboeken en kalenders besteld bij FotoGoed en ze hebben echt een fijne service en fantastische kwaliteit. Mooie aanbiedingen in de nietsbrief en fijn dat op de bestelde artikelen niet het logo wordt afgedrukt. Ben altijd heel tevreden!

Reviewer: Frank uit Amsterdam

Datum: 04-01-2021
Score: 7

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Goede prijs kwaliteit verhouding

Beschrijf uw ervaring:
Pro’s Altijd behulpzame medewerkers, goede acties, mooie kwaliteits boeken. Wat beter kan; verzendkosten aan de hoge kant, Mac software kan ik alleen in de online fotodesigner gebruiken en niet in de offline versie, voor de kaft gelimiteerde opties (bij concurrenten zijn er meer mogelijkheden.

Reviewer: Ada uit Alblasserdam

Datum: 30-12-2020
Score: 9

Beschrijf uw ervaring in een regel:
goed gelukt!

Beschrijf uw ervaring:
Ziet er prima uit. Aan te bevelen. Blijft ook mooi na heel veel bekijken!

Reviewer: luc Van den Broeck uit Gent

Datum: 30-12-2020
Score: 6

Beschrijf uw ervaring in een regel:
degelijk maar niet mee met zijn tijd.

Beschrijf uw ervaring:
Ik gebruik de kalender al tien jaar. Ontwerp layout en mogelijkheden zijn in deze periode zo goed als nooit aangepast.

Reviewer: Frans uit Spaubeek

Datum: 29-12-2020
Score: 9

Beschrijf uw ervaring in een regel:
prima kwaliteit en snelle levering tegen redelijke prijs

Beschrijf uw ervaring:
software werkt in algemeen goed, jammer genoeg nog niet op nieuwste apple versie.

Reviewer: Nadine uit Halle

Datum: 29-12-2020
Score: 8

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Goede kwaliteit in verhouding met prijs

Beschrijf uw ervaring:
Vele mogelijkheden voor kaders, vormen, achtergronden, transparantie, tekst, kleuren ...

Reviewer: Karin uit Winterswijk

Datum: 28-12-2020
Score: 9

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Prima

Beschrijf uw ervaring:
Prima