Reviews over kwaliteit en service van onze FotoGoed klanten bij Kiyoh

Totaal score: 8.9



 
Reviewer: Mp uit Papendrecht

Datum: 22-10-2021
Score: 9

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Al jaren lang mooie albums voor prima prijs

Beschrijf uw ervaring:
Makkelijk online mijn fotoalbum samenstellen en altijd weer mooie albums geleverd krijgen. Ik kies vaak voor de Maxi albums omdat ik zoveel foto's er in kwijt wil. Als ik aan het eind nog een paar bladzijden te kort kom voeg ik die gewoon nog toe.

Reviewer: Deborah Gibson-Smith uit AALSMEER

Datum: 21-10-2021
Score: 6

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Goed service en mooie albums

Beschrijf uw ervaring:
Goed service en kwaliteit van album. De kleur van de afdruk was soms te rood en de photos waren een beetje donkerder dan op die scherm.

Reviewer: Mike Coumans uit Voeren

Datum: 20-10-2021
Score: 8

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Dik tevreden

Beschrijf uw ervaring:
Album snel ontvangen. Mooi verwerkt en onbeschadigd ontvangen

Reviewer: Marjo uit Amsterdam

Datum: 19-10-2021
Score: 10

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Uitstekend!

Beschrijf uw ervaring:
Vriendelijk en snel antwoord bij vragen. Goede follow-up en fotoboek ziet er top uit. Dank voor de goede service!

Reviewer: Janjasutalo@hotmail.com uit Amersfoort

Datum: 19-10-2021
Score: 10

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Super, snel en netjes!

Beschrijf uw ervaring:
Super, snel en heel netjes.

Reviewer: Ria uit Heerhugowaard

Datum: 19-10-2021
Score: 10

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Snelle antwoorden of email op vragen

Beschrijf uw ervaring:
Mooie kwaliteit en handig programma

Reviewer: andrea wauman uit Sint Nikaas

Datum: 19-10-2021
Score: 6

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Was in orde

Beschrijf uw ervaring:
Ik vind de site niet overzichtelijk om mee te werken en niet zo veel keuze qua sjablonen en indelingen

Reviewer: Rita uit Gullegem

Datum: 19-10-2021
Score: 9

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Altijd een kwalitatief product

Beschrijf uw ervaring:
Al jaren werk ik met fotogoed voor mijn fotoboeken. Ik ben zeer tevreden. Men reageert vlug als je een probleem hebt en ze helpen je zo vlug mogelijk.

Reviewer: RIK VAN GILS uit RAVELS

Datum: 19-10-2021
Score: 10

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Al jaren geweldige ervaring

Beschrijf uw ervaring:
Ik werk al jaren met Fotogoed en altijd brengen zij een mooi product tegen een goede prijs kwaliteit verhouding. Zeer vriendelijk aan telefoon en levertijd is correct.

Reviewer: Rita Kellens uit LOKEREN

Datum: 19-10-2021
Score: 9

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Mooi afgeleverd fotoboek

Beschrijf uw ervaring:
Ik vind het maken van een fotoboek bij Fotogoed gemakkelijk. Het biedt veel mogelijkheden naar afwerking toe. Prijs/kwaliteit = goed, Levering aan huis = correct,

Reviewer: Sylvia Molenberg uit Hoogeveen

Datum: 19-10-2021
Score: 10

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Super klantenservice

Beschrijf uw ervaring:
Bij dit bedrijf wordt nog klantgericht meegedacht wanneer er iets niet goed gaat, tot zelfs in het weekend. Deze ervaring heb ik al vaker gehad. Klasse! Ik kan het bedrijf aan iedereen aanbevelen.

Reviewer: J. uit DEURNE

Datum: 19-10-2021
Score: 10

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Uitstekende prijs-kwaliteit

Beschrijf uw ervaring:
Niets aan te merken op de kwaliteit van de afdrukken en het fotoboek. Bovendien een concurrerende prijs.

Reviewer: Anique uit Hoorn

Datum: 19-10-2021
Score: 6

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Mooi boek maar slechte ringen

Beschrijf uw ervaring:
Goede kwaliteit foto’s en snel geleverd. Wat me erg tegen viel waren de ringen. Ze zijn veel kleiner dan in het verleden en er waren er al een paar verdrukt en niet meer in de juiste vorm waardoor het niet makkelijk is om het fotoboek door te bladeren.

Reviewer: Jan Strickx uit Aalst

Datum: 19-10-2021
Score: 10

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Kwaliteit aan betaalbare prijs!

Beschrijf uw ervaring:
Vlot werkende software. Zeer goede dienstverlening. Stipt. Kwaliteit.

Reviewer: Charles Verberght uit Borgerhout

Datum: 19-10-2021
Score: 10

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Super tevreden van de service.

Beschrijf uw ervaring:
Ik vind het maken van het fotoboek zeer gebruiksvriendelijk. Zeer goede kwaliteit en snel geleverd.

Reviewer: Tobias uit Arnhem

Datum: 16-10-2021
Score: 8

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Leuk met jullie software eigen creatie maken.

Beschrijf uw ervaring:
ik maak graag fotoboeken van reizen, of voor iemands verjaardag. De nieuwjaarskaart is ook vaste prik. Beetje out of de box priegelen is voor mij wel ontspanning, het kan ook simpel met de makkelijke gereedschappen die in het programma zitten. Jaren geleden met 'n eenvoudig visitekaartje begonnen, zo heb ik het programma leren kennen en toch best twijfelen, zeg maar keuzestress. Mat glanzend dik dun groot klein en ga zo maar door. Nu maak ik die beslissingen voor dat ik met knutselen begin, gaat stukken beter en relaxed :-)

Reviewer: Janneke uit Asten

Datum: 16-10-2021
Score: 10

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Al jaren lang kwaliteit en goede service

Beschrijf uw ervaring:
Fotogoed is voor mij een absolute voorkeur als het gaat om de keuze van fotoboeken. Ik maak graag foto's en dan wil ik ze ook graag groot en mooi kunnen presenteren zodat ze net zo tot uiting komen als op mijn scherm. Met fotogoed is dit altijd. Het programma is eenvoudig in gebruik, het aanbod is ruim (ik kies vaak voor de maxi albums) en als er hulp of problemen zijn staat de service van fotogoed altijd vooraan. Vragen worden snel beantwoord en problemen worden opgelost. Dank Fotogoed. Ook deze keer weer heel blij met mijn album. De foto's komen prachtig tot uiting en het boek is stevig. Ik raad jullie fotoalbums dan ook aan iedereen aan.

Reviewer: Elly uit Nieuw Vennep

Datum: 15-10-2021
Score: 9

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Zeer behulpzaam

Beschrijf uw ervaring:
Heb een MacBook Reageert niet op een programma Jullie hulp was zeer goed

Reviewer: Erna uit Den Bosch

Datum: 15-10-2021
Score: 10

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Helemaal prima en mooi!

Beschrijf uw ervaring:
Ik maak al vele jaren gebruik van FotoGoed. Met de Dolfijnalbums voor mijn reizigers maak ik ze blij. De fotoalbums zijn makkelijk te maken door de goede uitleg. De canvasfoto’s van mijn familie zijn erg mooi. Kortom ik ben zeer tevreden over de service en de kwaliteit van de geleverde producten. Ga zo door!

Reviewer: Patricia uit Sleidinge

Datum: 15-10-2021
Score: 7

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Snelle service, makkelijk programma

Beschrijf uw ervaring:
Effen donkere achtergrond is wel eens gevlekt

Reviewer: Marianne uit Zutphen

Datum: 15-10-2021
Score: 10

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Mooie produkten

Beschrijf uw ervaring:
Ik bestel regelmatig wat bij Fotogoed. De ene keer dat de kwaliteit niet helemaal goed was, hebben ze dat kosteloos vervangen. Super goed dus.

Reviewer: Ad uit Doorakkers

Datum: 13-10-2021
Score: 8

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Uitstekende kwaliteit en goede service

Beschrijf uw ervaring:
Ik heb al vele tientallen albums bij fotogoed afgedrukt en ben er heel tevreden over. En als er een probleem is dan is er snel en adequaat hulp beschikbaar.

Reviewer: Rolf uit Boost

Datum: 12-10-2021
Score: 8

Beschrijf uw ervaring in een regel:
keurig werk

Beschrijf uw ervaring:
Ik ben eerst jaren bij Albelli geweest, tot een uitgebreide clash mij tot verandering dwong. Bij jullie ben ik alleen maar tevreden met voor mij toch gevoelige drukwerk.

Reviewer: Mieke uit Kluisbergen

Datum: 12-10-2021
Score: 9

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Gebruiksvriendelijk,vlotte service en mooie afwerking

Beschrijf uw ervaring:
Ik werk reeds enkele jaren met Fotogoed,vind het heel gebruiksvriendelijk,mooie kwaliteit en een service die alles goed opvolgt ook als er eens iets mis loopt...

Reviewer: Erwin uit Tielt

Datum: 11-10-2021
Score: 10

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Transparant, eenvoudig, snel en toch kunstvol aan budgetvriendelijke prijzen.

Beschrijf uw ervaring:
Fotogoed kies ik al jaren voor een ( "dagboek-fotoboek "). Ik ben 63 jaar en voel me goed met de eenvoud van het programma. Je w