Magazine & Fotobladen

Het Foto Magazine van FotoGoed is het voordeligste fotoboek uit onze collectie.

Het Magazine omvat standaard 16 pagina’s en is uit te breiden naar 32 pagina’s. Qua papier en afdruk doet dit magazine niets onder voor de andere fotoboeken. Een Foto Magazine, ook wel Brochure genoemd biedt u de kans om snel en zeer voordelig een eigen fotoboek samen te stellen. Zeker als u meerdere exemplaren van een fotoboek nodig heeft dan is het FotoGoed magazine een uitstekende en goedkope keuze.

De Fotobladen zijn zeer populair als fotoalbum, waarin een foto collectie steeds uit te breiden is.

De fotobladen met 4 perforaties passen in elk universeel 4 rings fotoalbums (ruim verkrijgbaar). De fotobladen zijn van extra dik en dus stevig papier en verkrijgbaar in onze welbekende papiersoorten. Standaard is professioneel gesatineerd MC papier. Deluxe Mat is 30% dikker met foto veredelende eigenschappen, zeer geschikt voor (professionele) digitale foto’s. Deluxe Glans is ons premium papier, wat met recht fotopapier genoemd kan worden, dit fotoalbum heeft een toppositie behaald in een gerenommeerde, onafhankelijke test van fotopapier albums. Zoekt u dus een kwalitatief en goedkoop, uit te breiden fotoalbum, is dit de beste keuze.
Home > producten > Magazine en Fotobladen

Fotobladen voor 4 rings fotoalbum & Foto Magazine

Vanaf 6,95
exclusief verzenden
fotobladen voor in de multomap
maak uw eigen brochure
Fotobladen 4 rings
€ 11,95 (20 pagina's) exclusief verzenden

Deze A4 staande 4 rings fotobladen is een ideale methode om een fotoalbum in de tijd steeds verder uit te breiden, b.v. om de leuke foto momenten van uw kinderen door de jaren heen in 1 fotoalbum bij te houden. De 4 rings fotobladen zijn van het welkbekende en reguliere formaat, door deze standaard passen ze in de algemeen verkrijgbare 4 rings fotoalbums. Het papier is van extra dikke kwaliteit en de afdrukkwaliteit is identiek aan onze zeer hoog aangeprezen fotoalbums. Een basis bestelling bestaat uit 10 dubbelzijdig bedrukte vellen (20 pagina’s), die per twee pagina’s uit te breiden zijn. Overtuig uzelf en ga snel aan de slag met onze geavanceerde en gratis fotoboek software en maak dit professioneel fotoalbum zelf met onbeperkt digitale foto’s en tekst naar keuze. Wij verzorgen dan een uiterst professionele productie, een sublieme service voor ook nog eens de beste prijs!

Klik hier voor voorbeelden en meer informatie

fotobladen bestellen 4 rings

  Staande 4 rings universele fotobladen (A4).
  Uitbreidbaar van 20 tot onbeperkt aantal pagina’s, meerprijs slechts 1,00€ per 2 pagina’s.
  Standaard al extra dik papier, tijdloos uitbreidbaar concept.
  Verkrijgbaar in verschillende extra dikke papiersoorten.
  Perfecte kwaliteit van een professionele drukkerij!