Het printen van een foto op hout
Hiernaast vindt u voorbeelden van een foto op hout. Fotogoed heeft de meeste verkochte formaten in haar standaard assortiment, evenwel leveren wij nagenoeg alle door u gewenste formaten als maatwerk. Neem gerust contact op met onze klantenservice voor de mogelijkheden en prijzen. Foto op hout is leverbaar in 3 houtsoorten (multiplex, vuren en ayous, elk met zijn specifieke eigenschappen, op termijn zal Fotogoed ook foto op steigerhout toevoegen (overigens nu wel al verkrijgbaar als maatwerk). Foto op hout is te bestellen met en zonder witte ondergrond (whitewash), wat het mooiste is, is afhankelijk van de foto en vooral uw persoonlijke smaak. Let wel zonder whitewash zal de natuurlijke structuur van het hout door uw foto extra zichtbaar zijn, met name lichte (witte) tinten zullen "geliger (de houtkleur) tonen. Zoals u van Fotogoed gewend bent, leveren we ook hier de hoogste kwaliteit tegen de laagste prijs.

Voorbeelden en informatie over een foto op hout

Het printen van een foto op hout is de nieuwste trend. Bij FotoGoed heeft u verschillende mogelijkheden om een print op hout te bestellen. U kunt kiezen voor een foto op hout met en zonder witte ondergrond (whitewash). U kunt uw foto laten drukken op een multiplex paneel, vuren planken of ayous planken.
Ayous is een Afrikaanse houtsoort met een zeer fijne structuur. Ayous hout wordt veel gebuikt voor in vochtige ruimten zoals b.v. een sauna, dit maakt een foto op ayous hout geschikt voor het gebruik buiten. Om weersinvloeden tegen te gaan dient de foto op hout dan wel enigszins beschermt opgehangen of in de winter binnen bewaard te worden. Ondanks de lichte tint van ayous komt uw foto met een whitewash behandeling van het ayous hout nog beter tot zijn recht. Uiteraard levert FotoGoed ook de foto op ayous uitsluitend met het FSC keurmerk.

foto op hout printen foto op steigerhout printen
Foto op vuren met whitewash.   Foto op vuren zonder whitewash.
     
foto op hout printen   foto op multplex printen
Foto op multiplex met whitewash.   Foto op muliplex zonder whitewash.
     
 
Foto op ayous met whitewash.   Foto op ayous zonder whitewash.

multiplex vurenhout ayous

 
Het speciale ophangsysteem is eenvoudig
mee te bestellen.
Eenvoudig te monteren voor een veilige en stevige montage van uw foto op hout.  
<< Terug naar de foto op hout product pagina