Voorbeelden en informatie over visitekaartjes

visitekaartjes naamkaartjes beste kwaliteit laagste prijs

Een mooi visitekaartje laat een goede indruk achter bij de ontvanger, FotoGoed gebruikt voor haar visitekaartjes een hoogwaardig sulfaatkarton. Het voordeel van dit materiaal in tegenstelling tot veel papiersoorten die de concurrentie gebruikt is dat het sulfaat karton beter bestand is tegen het omkrullen of beschadigen van de hoeken. Uw kaartje blijft netjes ook als het een tijdje in uw portemonnee o.i.d. zit. FotoGoed vervaardigt uw visitekaartjes volgens de hoogste standaarden. U kunt met de FotoGoed software eenvoudig zelf uw visitekaartje ontwerpen. U kunt uw visitekaartje ook bestellen vanuit een zelf ontworpen PDF bestand welke u middels de PDF uploader kunt bestellen. De visitekaartjes kunt u per set van 100 stuks bestellen, bij afname van 3 sets (300 visitekaartjes) geniet u al een serieuze korting. Uw kaartjes worden tweezijdig full-color bedrukt en zijn als optie bijvoorbeeld af te werken met een luxe beschermende glanslaminaat.

Let op de details, afwerking tot in de perfectie!

visitekaartje goedkoop bestellen online
Stevig 300 grams fotokarton
visitekaartje met ronde hoeken glans
Leverbaar met rechte of ronde hoeken

FotoGoed opties om uw Visitekaartjes nog mooier te maken


Standaard worden uw kaartjes full-color tweezijdig bedrukt met uw eigen ontwerp. Als opties heeft u bijvoorbeeld keuze uit afgeronde hoeken, één van de voordelen hiervan is dat uw kaartjes netter blijven bij regelmatig gebruik. Uw visitekaartjes met afgeronde hoeken onderscheiden zich meer van de kaartjes van uw concurrent. U kunt uw visitekaartjes desgewenst uit laten voeren met een hoogwaardige glanslaminaat, zo blijven de kaartjes goed beschermd tegen vuil en komt het contrast van de gebruikte kleuren nog beter uit. Bijkomend geeft deze afwerking uw visitekaartjes een sublieme glans waarmee u de aandacht trekt en zich verder onderscheid.

naamkaartjes goedkoop bestellen online
Standaard
naamkaartje met ronde hoeken glans
Glans afwerking

Persoonlijke service en maatwerk


Door de eigen productie biedt FotoGoed u een stuk extra service. Heeft u speciale wensen dan kunnen wij u op maat bijvoorbeeld afwijkende formaten, extra of andere nabewerking bieden. U kunt hierbij denken aan opdruk met goud, zilver en eventueel een opdruk in reliëf. Neem dan contact op met onze klantenservice.

goedkope naamkaartjes visitekaartjes online bestellen

 

 

 

 

Visitekaartjes

Visitekaartjes liggend 85x55 mm
[Deluxe Glans] [Ronde hoeken] [Rechte hoeken]

Visitekaartjes staand 55x85 mm
[Deluxe Glans] [Ronde hoeken] [Rechte hoeken]