Informatie Foto Cadeaus en overige Fotoproducten

Foto cadeaus zijn een leuke manier om een ander of uzelf te verrassen met een persoonlijk en uniek fotoproduct. Zo heeft u keuze uit een fotokwartet of kaartspel, verschillende cadeaubonnen, kalenders, wanddecoratie, wenskaarten, autodoek of een gepersonaliseerde vlag. Los daarvan heeft u zelf en leuk en uniek idee om uw ontwerp te drukken op 1 van de vele beschikbare materialen, contacteer onze klantenservice en we zullen u informeren over de mogelijkheden en beste prijzen.
Alle producten zijn volledig naar wens op te maken en worden geproduceerd middels de hoge standaarden van FotoGoed.

fotocadeau fotokado foto kwartet foto puzzel foto vlag gratis cadeaubon gratis kadobon foto snijplank autodoek

Voor ieder fotocadeau is er altijd een mooie toepassing te bedenken, hierboven verschillende persoonlijke fotocadeaus. Bij FotoGoed is een zeer ruim assortiment foto cadeaus te verkrijgen, ook maatwerk is mogelijk. Zoekt u een specifiek cadeau vraagt u dan onze klantenservice naar de mogelijkheden en prijzen. Wat het mooiste is, is vooral een kwestie van persoonlijke smaak en hoeveel u wilt besteden.

foto kwartet zelf maken
Foto Kwartet
Speelkaarten met eigen foto
Foto Speelkaarten
Foto Cadeaubon gratis
Gepersonaliseerde Cadeaubonnen

Foto Kwartet


U maakt uw eigen foto kwartet compleet met foto's en een indeling (kwartetten) naar eigen keuze, een prachtig fotospel leuk voor jong en oud en altijd uniek in zijn soort. Ook de achterzijde van de kaarten zijn helemaal naar eigen inzicht en wens te ontwerpen. Het fotokwartet spel wordt bij FotoGoed vakkundig vervaardigd en op speciaal fotokarton gedrukt. De foto kwartet kaarten hebben een formaat van 62 x 86mm en kunnen worden geleverd tezamen met een handzaam plastic opbergdoosje.

Fotokwartet met eigen foto en tekst
Kwartetspel kaarten
Achterzijde Fotokwartet eigen ontwerp
Eigen ontwerp achterzijde
Plastic Opbergdoosje voor fotokwartet of foto speelkaarten
Plastic opbergdoosje

Foto Speelkaarten


De speelkaarten Aas, Heer, Vrouw, Boer en de twee jokers zijn te voorzien van foto's en op te maken naar eigen keuze en believen. Ook de achterzijde van de kaarten zijn helemaal naar eigen inzicht en wens te ontwerpen. De speelkaarten hebben een formaat van 62 x 86mm en kunnen worden geleverd tezamen met een handzaam plastic opbergdoosje.

Speelkaarten met eigen foto en tekst
Jokers met eigen foto
Goedkope persoonlijke speelkaarten met eigen foto
Aas, Boer, Vrouw, Heer
Achterzijde Speelkaarten eigen opmaak
Achterzijde eigen ontwerp

Verjaardagskalenders & Jaarkalenders


Leuk voor uzelf maar fotokalenders worden heel vaak besteld om weg te geven als een persoonlijk en origineel fotocadeau. Onze foto kalenders zijn gedrukt op extra dik papier met beschermende coating, voorzien van een achter karton en met een gecoate metalen spiraal binding en ophangoogje. Verder zijn ze geheel op te maken met foto's en tekst naar keuze en vekrijgbaar in vele vormen en maten.

Verjaardagskalender
Verjaardagskalender
Jaarkalender
Jaarkalender
Maxi Kalender, A3 en A4 foto kalender
Maxi kalender A3 en A2
Gratis Kalender
Gratis kalender

Vlaggen naar eigen ontwerp


De gevelvlaggen zijn volledig naar wens op te maken met uw eigen foto's, teksten en afbeeldingen/logo('s). Standaard bieden wij de gevelvlaggen aan in 100x70cm en 150x100cm maar afwijkende formaten zijn ook zeker mogelijk als maatwerk. Kijk voor meer informatie hierover op onze maatwerkpagina. Iedere vlag wordt geleverd met zoom en een handig koord om het aan uw vlaggenmast of -stok te bevestigen.

zelf een fotovlag maken
Gevelvlag met logo ontwerp
BESTE foto vlaggen online maken
Foto vlag met logo ontwerp

Autodoek / Raam banner


De autodoeken zijn licht- en luchtdoorlatend, dankzij het gebruik van professioneel mesh doek en daarbij gegarandeerd UV- en waterbestendig met behoud van een hoge kleurechtheid. Het autodoek bieden wij standaard aan in 60x15cm en 80x30cm maar afwijkende formaten zijn ook zeker mogelijk als maatwerk. Kijk voor meer informatie hierover op onze maatwerkpagina. Ook hier bent u volledig vrij in de opmaak van uw fotodoek waar dit doek zich ook leent voor bijvoorbeeld een etalage of raam van uw woonhuis. Ieder autodoek wordt geleverd met vier handige zuignappen om het eenvoudig en snel te bevestigen.

Autodoek mesh banner met zuignappen
Zuignappen (gratis bijgeleverd)
goedkoopste autodoek raam banner
Autodoek / raam banner met eigen ontwerp


Hier vind u meer informatie over onze Fotocadeaus en overige Fotoproducten


Natuurlijk wilt u zoveel mogelijk informatie voor u in zee gaat met een online aanbieder van fotocadeaus en overige fotoproducten. Wij proberen u als klant zo goed mogelijk te informeren over het maken van een fotocadeau. Wij hebben daarom een uitgebreide Prijslijst en met de Prijs Calculator kunt u alle prijzen van de verschillende foto cadeaus berekenen en vergelijken. Zo kunt u vooraf duidelijk een prijs van uw fotocadeau met gewenste opties met elkaar vergelijken. Op onze YouTube Pagina geven we uitleg over het gebruik van de gratis FotoGoed Designer software. De FotoGoed Designer software is zeer uitgebreid en wordt vaak als beste getest. Zo geven we uitleg over bijvoorbeeld het plaatsen van digitale foto's. Kijk gerust op het FotoGoed YouTube kanaal voor alle andere video handleidingen over het maken en ontwerpen van een foto cadeau. Naast de videohandleidingen hebben we uitgebreide album software handleidingen maar ook handleidingen voor het aanleveren van uw digitale foto bestanden als PDF via bijvoorbeeld Lightroom of Indesign zijn te vinden op onze online service pagina's. Kijk voordat u een keuze maakt eerst eens op onze Actie Pagina, we hebben doorlopend aanbiedingen, kortingen en promoties. Heeft u opmerkingen of vragen over het maken van een foto cadeau neemt u dan contact op met onze klantenservice. Wilt u het uitgebreide aanbod van onze foto cadeaus bekijken dan kunt u hier terug naar het overzicht van fotocadeau en overige fotoproducten.


Een ruime keuze aan formaten en uitvoeringen Foto cadeaus


FotoGoed biedt u de ruimste keuze aan formaten en uitvoeringen van de Foto cadeaus. Wij kunnen ook zeker op uw verzoek maatwerk leveren.
Neem hiervoor contact op met de klantenservice