Voorbeelden en informatie over Spiraal Fotoalbums

Een fotoalbum gebonden met een spiraal, ook wel Wire-O genoemd is een fotoalbum met een flexibele semi-transparante kaft voor en achter, waarbij het fotoalbum professioneel gebonden is middels een metalen spiraal. De spiraal fotoalbums worden op de zelfde manier en op het zelfde papier gedrukt als onze hard- en softcover fotoboeken. Door de ruime spiraal vallen de fotoalbums helemaal open (vlakliggende, flatlay binding), ideaal dus als blader dan wel presentatie fotoalbum, het is daarmee de goedkoopste vorm van een gebonden fotoalbum. De spiraalalbums zijn uitermate geschikt voor het maken van een kinderboek, kookboek, presentatieboek, naslagwerk etc. spiraal fotoboeken beste kwaliteit laagste prijs

Behalve als regulier fotoalbum zijn de spiraalalbums uitermate geschikt voor het maken van een handleiding, naslagwerk of andere professionele doeleinden, waar hoge kwaliteit drukwerk samen moet gaan met de laagste prijs.

Let op de details, afwerking tot in de perfectie!

 
stevige wire-0 spiraalbinding fotoalbum transparante omslag kaft voor en achter spiraal fotoalbum verborgen wire-0 spiraal luxe professionele binding en afwerking
Uw fotoboek ligt mooi vlak, let op de stevige spiraalbinding. Uw fotoboek is volledig beschermd met een semi transparant schutblad. Spiraalalbum Deluxe, luxe afwerking met een harde kaft professioneel afgewerkt met linnen.

FotoGoed opties om uw Spiraal Fotoboek nog mooier te maken


FotoGoed biedt een keur aan optie’s om uw fotoboek noch persoonlijker te maken. Zo kunt u naast de standaard uitvoering van uw spriaalalbum ook kiezen voor een harde kaft met linnen. Deze Spiraal Deluxe fotoalbums hebben een speciale verborgen spiraal binding en het omslag wordt met orgineel boekbinders linnen bekleed.
Uw fotoboek wordt standaard gedrukt op 200 grams hoogwaardig gesatineerd MC (kunstdruk) papier. Dit standaard papier heeft een prachtige (lichte) zijdeglans uitstraling en geeft een scherpe, contrastrijke afdruk. Naast het standaard papier kunt u ook kiezen voor de Deluxe Glans of Deluxe Mat. De (hoog)glans afwerking van FotoGoed is subliem en uniek te noemen, een speciaal gepatenteerd procedé 'vult' de inkt aan tot een egale laag, vervolgens wordt deze laag een keer extra verwarmt. Hierdoor ontstaat een harde en prachtige glans.
Een andere bijzondere manier om uw fotoboek speciaal te laten zijn, is Deluxe Mat fotopapier. Deze optie geeft een zeer luxe, matte uitstraling met hoge contrasten. Een bijkomend voordeel van het matte papier is dat het dikker aanvoelt dan het (overigens ook al dikke) standaard papier, dit door een foto veredelende coating, waarmee het dus een fotopapier genoemd mag worden in de digitale drukwereld. We begrijpen als geen ander dat het lastig kan zijn een papierkeuze te maken, die aansluit bij uw persoonlijke wensen. Daarom hebben we een GRATIS Jaarkalender in ons assortiment welke u prima als test kunt gebruiken en daar ook nog een leuke kalender aan overhoudt. Deze gratis fotokalender is in alle 3 de papiersoorten te bestellen en wordt dus op hetzelfde papier en op dezelfde wijze gedrukt als onze fotoalbums.

 
luxe fotoalbum met verborgen spiraal en harde linnen kaft professionele binding spiraal fotoalbum hardcover flatlay spiraalalbum
Spiraalalbum Deluxe. Hardcover omslag met linnen. Zeer luxe uitstraling. Spiraalalbum Deluxe, speciale extra luxe binding in detail.

 

standaard papier goedkoopste papier keuze spiraal fotoboek fotoalbum fotopapier met glans fotoalbum fotopapier mat  
Standaard 200 grams gesatineerd MC 200 grams met Deluxe Glans coating 200 grams met Deluxe Mat coating  

 

Uw Spiraal Fotoalbum met een linnen (stoffen) omslag

Kiest u voor een linnen omslag dan zijn onderstaande kleuren zijn als standaard kleuren te kiezen. Andere kleuren linnen zijn op aanvraag en tegen meerprijs verkrijgbaar. Neem hiervoor contact op met de kantenservice. Het linnen omslag is alleen mogelijk bij de Spiraal Deluxe uitvoeringen.

fotoalbum spiraal binding met linnen omslag fotoalbum spiraal binding met linnen omslag fotoalbum spiraal binding met linnen omslag  
zwart linnen rood linnen blauw linnen  

 

Een ruime keuze aan formaten en uitvoeringen Spiraal Albums.

FotoGoed bied u de ruimste keuze aan formaten en uitvoeringen van fotoboeken met spiraalbinding. Doordat wij in eigen huis produceren kunnen wij ook eenvoudig maatwerk leveren.
Neem hiervoor contact op met de klantenservice.

fotoalbum spiraal binding

Staande spiraal fotoalbums

Spiraalalbum A4 staand 24 tm 120 pagina's
[Deluxe Glans] [Deluxe Mat][Semi transparant schutblad]
Spiraalalbum A5 staand 24 tm 120 pagina's
[Deluxe Glans] [Deluxe Mat][Semi transparant schutblad]
Spiraalalbum A4 Deluxe 24 tm 120 pagina's
[Deluxe Glans] [Deluxe Mat][Linnen omslag]
Spiraalalbum A5 Deluxe 24 tm 120 pagina's
[Deluxe Glans] [Deluxe Mat][Linnen omslag]

fotoalbum spiraal binding

 

Liggende spiraal fotoalbums

Spiraalalbum A4 liggend 24 tm 120 pagina's
[Deluxe Glans] [Deluxe Mat][Semi transparant schutblad]
Spiraalalbum A5 liggend 24 tm 120 pagina's
[Deluxe Glans] [Deluxe Mat][Semi transparant schutblad]

fotoalbum spiraal binding

 

Vierkante spiraal fotoalbums

Spiraalalbum L vierkant 24 tm 120 pagina's
[Deluxe Glans] [Deluxe Mat][Semi transparant schutblad]