Home > Foto op linnen

Foto op linnen

Een foto op linnen is een uniek fotoproduct. Wanneer u een foto op linnen laat drukken, dan kunt u altijd genieten van een persoonlijk fotoschilderij aan de muur. Het is dan ook een zeer geschikte mogelijkheid om uw dierbaren te vereeuwigen in de vorm van een fotokunstwerk aan de muur. Bij Fotogoed kunt u uw digitale foto op linnen laten drukken. Wij drukken de zijkanten van het fotoschilderij mee en spannen het fotodoek op professionele wijze op een houten raamwerk.

Een kwalitatief hoogwaardige foto op linnen

Op de website van Fotogoed vindt u drie verschillende soorten fotosoftware, waarmee u eenvoudig een foto op linnen maakt. Wanneer wij de foto op linnen drukken, dan doen wij dit met duurzame inkt, die zowel tegen UV als tegen water bestand is. U zult dat ook gegarandeerd lang plezier hebben van uw foto op linnen. Neemt u gerust even een kijkje op onze website, waar u meer informatie vindt over al onze fotoproducten, onze kwaliteiten en mogelijkheden.

Contact

Uiteraard kunt u bij ons direct online aan de slag met de fotosoftware om uw foto op linnen te ontwerpen. Een foto op linnen is niet alleen erg leuk voor uzelf, maar ook uitstekend geschikt als origineel cadeau. Wilt u meer informatie of heeft u nog vragen? Maak dan gebruik van het contactformulier op onze website. Tevens kunt u telefonisch contact opnemen met onze klantenservice voor urgente zaken en zaken die niet via de mail in behandeling kunnen worden genomen. U bent van harte welkom bij Fotogoed.

Foto op linnen Foto op linnen